eigen praktijk starten als therapeut

Een eigen praktijk starten als therapeut?

Wil jij je eigen praktijk starten als therapeut, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Veel psychologen, therapeuten en coaches die een praktijk starten weten niet goed waar zij moeten beginnen. Dat is logisch, want het is een heel nieuw proces waar jij in gaat. Het kan een enge stap zijn om door te gaan als zelfstandig ondernemer, maar met deze extra informatie geven wij jou graag een duwtje in de goede richting.

Een eigen praktijk starten als therapeut

Er zijn een aantal belangrijke regelgevingen waar jij rekening mee dient te houden, zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het opvragen van een Verklaring Arbeidsrelatie, een Verklaring Omtrent Gedrag en het verzekeren van jezelf met een aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstand.  Daarnaast is het belangrijk om een businessplan te schrijven om duidelijk te formuleren waar jij voor staat en wat jij wilt gaan doen met jouw praktijk. Wil jij jezelf richten op EMDR therapie, hypnotherapie of toch iets anders? Denk goed na waar jouw krachten liggen en met welke vorm jij jouw cliënten kan helpen.

Online vindbaarheid na een eigen praktijk starten als therapeut

Je hebt een goed businessplan geschreven en jezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het businessplan heb jij opgeschreven hoe jij jezelf beter vindbaar wilt maken. Het is goed om jezelf beter vindbaar te maken op het internet. Dit kan gedaan worden op het platform van De Juiste Therapeut. De Juiste Therapeut is een platform waar cliënten en therapeuten elkaar kunnen vinden. De cliënten kunnen direct een boeking plaatsen op het profiel van een therapeut. Op het platform vind een cliënt snel en eenvoudig waar hij of zij naar op zoek was. Cliënten kunnen kosteloos op zoek naar de juiste therapeut. Therapeuten kunnen beter zichtbaar en vindbaar worden op het web door een profiel aan te maken op het platform.

Een profiel op De Juiste Therapeut

Een profiel aanmaken op de Juiste Therapeut kan al kosteloos gedaan worden. Met een Gratis profiel kun jij direct boekingen ontvangen en kunnen cliënten eenvoudig contact met jou opnemen. Wil jij je graag onderscheiden op het platform? Dan heeft De Juiste Therapeut een Plus of Compleet pakket te bieden.

Bij een Plus pakket krijg jij een premium profiel, advertentieruimte, een website vermelding, extra informatie op je profielpagina en nog veel meer. Hierdoor ben jij nog beter zichtbaar tussen alle therapeuten, waardoor aanvragen van cliënten sneller binnen komen. Een Plus pakket is al mogelijk vanaf €9,90 per maand!

Ben jij pas net nieuw op de markt en heb je nog niet nagedacht over een eigen website? Wij wel! Bij De Juiste Therapeut kun jij met een Compleet pakket direct een website laten maken voor jouw praktijk. Daarnaast krijg jij extra hulp met zoekmachine optimalisatie en Google AdWords om jouw praktijk een extra boost te geven.

Benieuwd naar de pakketten? Klik hier!
Heb je nog een vraag over het platform of over jouw nieuwe praktijk? Neem contact met ons op!