marketing voor therapeuten

Marketing voor therapeuten

Als therapeut ben jij heel goed in andere mensen helpen op het gebied van lichaam en geest. Iedereen heeft zijn eigen expertise en daarom is het niet zo gek dat je nog niet kaas hebt gegeten van marketing. Hoe maak jij jezelf beter vindbaar op het web? Hoe trek jij meer klanten aan? Wij helpen graag met de marketing voor therapeuten. Je wilt namelijk niets anders dan mensen helpen in jouw praktijk, dus laat de marketing voor therapeuten over aan een specialist.

De marketing voor therapeuten, hoe doe je dat?

Ben jij zelf werkzaam als zelfstandige therapeut of coach? Het is logisch dat jij veel tijd kwijt bent aan het begeleiden van jouw cliënten. Tijd besteden aan online marketing komt dus vaak niet voor op jouw to-do lijst, want het is geen prioriteit in jouw ogen. De Juiste Therapeut kan nu helpen met marketing voor therapeuten. Is dat niet eens prettig?

Herken jij jezelf als therapeut of coach in onderstaande punten?
 • Heb jij een eigen website, maar ben jij nog niet genoeg zichtbaar online?
 • Wil jij een nieuwe website laten maken voor jouw praktijk en wil jij graag zichtbaar worden op het internet?
 • Weet jij niet goed hoe je online beter vindbaar wordt?
 • Heb je geen goede of duidelijke website?
 • Mis je een duidelijke marketingstrategie en doe je maar wat?
 • Past marketing niet bij jou en vind je het maar commercieel gedoe?
 • Zoek je een manier hoe jij je doelgroep kan bereiken voor meer aanvragen?

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande punten, dan raden wij je aan om een Compleet pakket af te sluiten bij De Juiste Therapeut waarbij online marketing - in overleg met jou - wordt uitbesteed aan een specialist.

Wat is de beste marketing voor therapeuten?

De meest voorkomende doel van marketing voor therapeuten is om nieuwe aanvragen te ontvangen. Dat is niet zo gek, want zo houd jij je praktijk draaiende en kun jij bezig blijven met jouw favoriete werk. Online marketing voor therapeuten kan op verschillende kanalen worden uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan zoekmachineoptimalisatie of adverteren. Samen wordt er gekeken hoe wij jouw praktijk op een onderscheidende manier op de markt kunnen zetten.

De Juiste Therapeut zorgt ervoor dat jouw praktijk goed op de kaart wordt gebracht met de juiste strategie. Laat die aanvragen van die cliënten maar komen!

Het Compleet pakket

Zoals hierboven beschreven, is het mogelijk om bij De Juiste Therapeut online marketing uit handen te geven. Dit kan worden aangevraagd bij een Compleet pakket. Alle pakketten vind je hier.

Kies je voor een Compleet pakket, dan krijg je nog vele andere geweldige toevoegingen erbij. Hierbij kun je denken aan:
 • Een eigen website
 • Een premium profiel op het platform met een link naar je eigen website
 • Advertentie ruimte op het platform
 • Geen vergelijkbare therapeuten op je profiel
 • Inzicht in statistieken

Ben je geïnteresseerd in het Compleet pakket? Of wens je meer informatie over marketing of De Juiste Therapeut? Vul dan het contactformulier in.

marketing voor therapeuten