Een online coaching website

Op zoek naar een website voor jouw coaching praktijk? Stop met zoeken en vind hier de oplossing. Een online coaching website voor een betere vindbaarheid op het Internet en je hebt gelijk een eigen profiel op een platform. Nieuwsgierig? Lees snel verder en meld je vandaag nog aan.

De verbinding met coaches en cliënten

De juiste therapeut is een online platform waar coaches en cliënten elkaar kunnen vinden. De coaches maken een gratis profiel aan met gegevens van zijn of haar praktijk. De cliënten kunnen de juiste therapeut of coach zoeken op basis van reviews, voorkeuren, beschikbaarheid en meer. Je hoeft niet meer elke website van een coach of therapeut af, maar alles kun je vinden op een website.

Als lid van het platform krijg je meer aanvragen van cliënten, heb je geen hoge marketingkosten en het is geheel gratis en vrijblijvend. Het is een stap dichterbij de online vindbaarheid.

Een online coaching website laten maken

Naast een profiel op het online platform kun je ook een coaching website laten maken. Dit zit in een compleet pakket waarbij je een profiel én een website krijgt, maar je krijgt ook:
-   Direct boekingen ontvangen
-   Een premium profiel
-   Geen vergelijkbare therapeuten op jouw profiel
-   Advertentie ruimte
-   Website vermelding
-   Inzicht in je statistieken
-   Hulp bij online marketing werkzaamheden zoals, Google Ads en zoekmachine optimalisatie

Waarom een online coaching website laten maken?

Wellicht twijfel je nog om een online coaching website te laten maken of weet je niet zeker of dit wel goed is voor jouw branding? Een online coaching website laten maken, zorgt ervoor dat je online beter vindbaar wordt. Tevens zorgt een goede online coaching website ervoor dat bezoekers alvast eenvoudig kennis kunnen maken met jou praktijk. Ook is het mogelijk om jezelf alvast als expert te profileren door een blog toe voegen aan jouw website met vraag en antwoord op het probleem.

Het is dus wel raadzaam om online beter vindbaar te worden, want nieuwe cliënten zullen je online gaan zoeken. En hoe kunnen ze jouw praktijk vinden, als je online niet zichtbaar bent? Precies, niet! Of je nu een mental coach bent of een andere coach, om jouw doelen te behalen is online aanwezigheid tegenwoordig een van de hoogste prioriteiten bij het opstarten van je eigen praktijk.

Weet je niet zo goed hoe je een website moet maken of heb je advies nodig? Bij De Juiste Therapeut wordt een website gemaakt voor jouw nieuwe praktijk. Zo ben jij direct klaar voor jouw stap als ondernemer met een knallende online coaching website.

Indien je geïnteresseerd bent in de Juiste Therapeut of een online coaching website, meld je direct aan via Pakketten om een afspraak te maken om jouw wensen te bespreken.