Therapie Bussum

Ik ben Desiree Broeders, vanuit mijn eigen praktijk Therapie Bussum sta ik klaar voor iedereen die gebukt gaat onder klachten of problemen. Als je rondloopt met problemen of klachten, is het niet altijd mogelijk om hier zelf een passende oplossing voor te vinden. Soms zorgt de ene klacht weer voor een ander probleem en weet je niet hoe het ooit begonnen is. Vertrouw je op mijn kennis als deskundig therapeut, dan help ik jou op een persoonlijke en betrokken manier. Om de therapie op een fijne manier te laten verlopen, zorg ik dat er ook ruimte is voor humor en lichtheid. Bij mij kun jij echt helemaal jezelf zijn.

Doelen stellen

Hoe uitzichtloos een situatie soms ook kan aanvoelen, door doelen te stellen wordt je situatie behapbaar. Ik begin bij therapie Bussum altijd met een intakegesprek. Zo leren we elkaar een beetje kennen en is er voor jou alle ruimte om je verhaal te doen. Door aan mij te vertellen wat er in jou omgaat, creƫer je direct al wat meer rust in je hoofd. Van hieruit gaan we in kleine stapjes werken aan jouw herstel. Dat doen we op een manier die bij jou past en waar jij je fijn bij voelt.

Praktische en concrete handvatten

Jouw verhaal vormt de basis voor de therapie. Als het nodig is om diverse therapievormen met elkaar te combineren, dan bespreken we dat natuurlijk. Ik vind het fijn om jou praktische en concrete handvatten aan te reiken, waarmee ik jou in staat stel om zelf je problemen aan te pakken. Zo heb je niet alleen nu de controle over je leven, maar ook in de toekomst die voor je ligt.

Samen aan de slag met jouw problemen

Elk verhaal is uniek. Dat kan maken dat jij je echt alleen voelt staan met je klachten. Weet dat ik vrijwel elke hulpvraag al een keer voorbij heb zien komen. Veel mensen maken soortgelijke klachten mee. De details verschillen misschien onderling, maar stuk voor stuk bepaalt het hun leven. Ben jij ook vastgelopen in het leven, dan helpt therapie Bussum jou weer op weg. Zet die eerste stap richting mijn praktijk, als je te maken hebt met:

 • Verdriet
 • Angst
 • Trauma
 • Woede en driftbuien
 • Vol of druk hoofd (piekeren, overlopen)
 • Emotionele problemen
 • Onzekerheid, somberheid
 • Rouw en verliesverwerking
 • Stress en burn-out
 • Zingevingsvragen
 • Persoonlijke ontwikkeling

Ook voor de meer algemene vragen over je liefdesrelatie, je werk of het leven in het algemeen sta ik voor je klaar.

Lichaam en geest

Soms ervaar je fysieke klachten, maar ligt de oorsprong bij je mentale gesteldheid. Het is je lichaam dat jou in de meest gevallen laat weten dat er iets niet in orde is. Je krijgt misschien hoofdpijn, slaapt slecht of je rug, nek en schouder zitten vast. Is dit het geval, dan is therapie een goede manier om helder te krijgen op welk moment en op welke manier jouw klachten zijn ontstaan. Twijfel niet aan jezelf, maar kom gewoon een keertje bij mij op gesprek. In een open setting gaan we op zoek naar de oplossing voor jouw situatie.

Contact met therapie Bussum

Neem contact met mij op en zie dit als de eerste stap in jouw weg naar herstel. Ik ben lid van het NIP, het Nederlands Instituut voor Psychologen, de NVAGT, de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie (NVAGT) en ik sta geregistreerd in het RBCZ. Dit is het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.