Therapie Den Haag

Ik ben Anke Bosman, therapeut in Den Haag. Als ervaren en geregistreerde therapeut help ik, Anke Bosman, volwassenen en kinderen die met hun hulpvraag contact opnemen met therapie Den Haag. Veel mensen zijn geneigd om problemen voor zichzelf te houden in de hoop dat het vanzelf goed komt. Kent jouw leven vooral veel negativiteit en narigheid en kom je hier zelf niet uit? Doe dan een beroep op mijn kennis en ervaring.

Vragen en klachten kenbaar maken

Neem je contact met me op voor therapie Den Haag, dan hoor ik graag wat jouw verhaal is en welke klachten je ervaart. In het eerste gesprek is er alle ruimte om me jouw vragen te stellen en je hart te luchten. Je ervaring delen met een buitenstaander vergt moed en kan spannend zijn. Ik doe mijn uiterste best om jou op je gemak te stellen. Samen zetten we de schouders eronder en gaan we actief werken aan jouw weerbaarheid en bewustwording.

Behandelingen bij therapie Den Haag

Er is geen standaard behandeling die ik inzet voor jouw probleem. Zoals elk mens een individu is, zo is therapie dat ook. Wat jij nodig hebt, vormt de basis voor de behandeling die ik bied. Dit kan variƫren van EMDR en EFT tot Neurofeedback en Alpha-Stim AID. Wat deze behandelingen inhouden en hoe ik ze ga inzetten, hoor je natuurlijk voor ik met je ga werken aan jouw herstel. Schakel mijn hulp in als je te maken hebt met:

 • Stress en burn-out
 • Angst en paniekaanvallen
 • Onzekerheid
 • Depressie
 • Trauma
 • Zingeving
 • Problemen op het werk
 • Persoonlijke problemen
 • Hoofdpijn
 • Chemo-brein
 • Overige hulpvragen

Ook jij verdient het om een onbezorgd leven te leiden. Staat jouw vraag of klacht hier niet bij? Kom dan toch even met mij in contact en leg je verhaal aan mij voor. Met mijn ruime ervaring als therapeut kan ik jou waarschijnlijk toch helpen.

Kom weer in balans

Jouw klacht is niet raar en zeker niet iets om je voor te schamen. Het vergt moed om hiermee naar buiten te treden, maar het laat ook zien hoe krachtig jij bent. Jouw unieke proces is de basis van waaruit we jou weer in balans gaan brengen. We stemmen samen af bij welk type hulp jij je fijn voelt. Dit kan ook door thuis met een systeem aan de slag te gaan. Hierbij hebben we elke week contact, zodat jij de nodige begeleiding en ondersteuning krijgt. Ben je ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Neem dan contact op met therapie Den Haag.

Maak een afspraak
Leg contact met mij door het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met mij op te nemen. IK heb mij aangesloten bij onder andere het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, de Nederlandse Vereniging voor Neurofeedback en de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.