Therapie Harderwijk

Mijn naam is Ton Jacobs, een gevoelsmens die jou helpt via therapie Harderwijk. Elk mens wil graag de beste versie van zichzelf zijn. Dat klinkt eenvoudig, maar hoe bereik je dat? Het leven stelt ons op bepaalde momenten voor de nodige uitdagingen. Soms door gebeurtenissen waar we geen controle over hebben. Situaties die vragen om wat ondersteuning via therapie. Bij mij kun je terecht voor therapie die precies is afgestemd op wat jij nodig hebt.

Bij welke vraagstukken helpt therapie?

 • somberheid, verdriet, trauma
 • klachten die verband houden met stress
 • afwijzing, al dan niet van jezelf
 • bindingsangst
 • faalangst
 • paniekaanvallen
 • hechtingsproblematiek
 • piekeren of een vol hoofd hebben
 • vragen over zingeving
 • zelfvertrouwen of onzekerheid
 • uitstelgedrag
 • vragen over persoonlijke ontwikkeling
 • andere hulpvragen

Met mijn kennis en ervaring heb ik cliƫnten met uiteenlopende vraagstukken op een succesvolle manier behandeld bij Therapie Harderwijk. Ik weet jou het beste te bieden door je praktische hulp te bieden die echt aansluit bij wat jij nodig hebt. Ik zet daarbij ook humor, als dit passend is voor de situatie. Zo houden we het voor jou wat luchtiger, voel jij je wat meer ontspannen en lukt het je om je open te stellen voor mijn hulp.

Veiligheid bij Therapie Harderwijk

Ik weet hoe belangrijk het is om rust te ervaren. Alles wat je meemaakt, eist zijn tol en dat kost energie. Weet dat je bij mij veilig bent en dat ik zorgvuldig met jou en je problemen omga. Laten we samen aan de slag gaan om jouw problemen het hoofd te bieden en blijvende veranderingen in je leven aan te brengen.

Hoe ga je om met veranderingen en emoties?

Veranderingen die van grote invloed zijn op wie je bent, gooien je leven soms ineens overhoop. Vooral bij situaties waar je geen vat op hebt of die je enorm raken, kan het zijn dat je niet weet hoe je met de situatie moet omgaan. Bij plotselinge gebeurtenissen is het niet altijd eenvoudig om snel te schakelen en om te gaan met de nieuwe realiteit.

Specialistische hulp bij problemen

Is jouw leven ineens veranderd door een heftig voorval en weet je niet hoe je moet stoppen met piekeren? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan en weet je niet waar je moet beginnen om het tij te keren? Laat mij jou helpen de problemen het hoofd te bieden met mijn specialistische hulp.

Training en coaching Harderwijk

Vind jij het lastig om voor jezelf op te komen en heb je het gevoel dat iedereen continu over jouw grenzen heengaat? Misschien lukt het je niet om een goede balans te vinden tussen je werk en je vrije tijd. Neemt de werkdruk toe en heb je het gevoel dat jouw baas vindt dat je op elk moment van de dag bereikbaar moet zijn? Tijd om met training en coaching Harderwijk deze patronen bij jou te doorbreken en te begrijpen waar jouw gedrag vandaan komt. Neem contact met mij om voor innerlijke groei en het hervinden van de controle over jouw leven.

Contact met therapie Harderwijk

Spreekt mijn manier van werken jou aan en wil je samen met mij actief werken aan jouw problemen? Laat me weten wat jouw hulpvraag is en neem contact met me op. Ik help je om je leven weer op een fijne manier te leiden, bevrijd van de ballast die je nu voelt.