vind een coach

Vind een coach bij jou in de buurt!

Zoek je een coach? Dan zit je op ons platform aan het juiste adres om een coach te vinden. Heb je al besloten dat je een coach wilt zoeken, dan heb je al de eerste stap gezet naar een gelukkiger leven. Wij kunnen je helpen om een coach te vinden op het platform. Al onze coaches zijn te vinden via onderstaande link. 

Waarom een coach vinden?

Er zijn verschillende redenen waarom je op zoek kan gaan naar een coach. Heb je last van één van de onderstaande klachten in het dagelijkse leven? Dan is een coach een goed idee om je problematiek op te lossen.

Je voelt je af en toe verloren
Voel je je soms richtingloos of verloren? Veel mensen gaan door het leven zonder een echt plan. Hierdoor mis je focus. Een coach kan je helpen om je doel te achterhalen en je te leren focussen op dit doel. Zodra je eenmaal het doel voor ogen hebt, zijn het nog kleine stappen om je doelen te behalen!

Je mist focus
Je mist de herinnering om het doel voor ogen te houden, waardoor je minder gefocust door het leven gaat. Een coach helpt je om de dingen die belangrijk zijn inzichtelijk te houden. Uiteindelijk haal jij je doel sneller door het doel voor ogen te houden met de juiste focus.

Je wilt meer helderheid over jezelf
Coaches kunnen je helpen om te onderzoeken wie of wat je daadwerkelijk wilt zijn. Door speciale vragen te stellen krijg je meer helderheid over jezelf die je vroeger was vergeten. Hierdoor krijg je meer passie in het leven en weet je waarom jij op de wereld bent.

Je mist kennis in de voortgang
Wil je ergens naar toe in het leven met een stroomversnelling? Een coach die deze pad al heeft bewandeld kan jou begeleiden in het proces die jij doorgaat. Zo kom jij sneller op het niveau waar jij naar toe wilt in het leven, zoals begeleiding in je carrière pad.

Je mist feedback
Het kan zijn dat je af en toe aan jezelf twijfelt of je het wel goed doet in het leven. Een coach kan je helpen om feedback te geven op doelen die je wilt nastreven en de acties die je hierbij laat zien. Zo heb je altijd een sparringpartner die je verder kan helpen.


Vind een coach die bij jou past

Een coach bij de hand nemen in het dagelijkse leven is een goede investering om jezelf vooruit te werken. Wel is het belangrijk om goed te kijken naar een coach die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Er zijn tegenwoordig explosief veel coaches die zeggen dat hij of zij een coach is zonder diploma. Vind een coach die weet waar hij of zij over praat. Vind een coach die gespecialiseerd is in jouw vakgebied.

Op ons platform vind je coaches met verschillende achtergronden en expertises. Zo vind je altijd een coach die bij jou past. Klik hier voor een totaal overzicht van coaches op ons platform en vind een coach die bij jou past. 

Succes met je loopbaan!