websites voor therapeuten

Websites voor therapeuten

Ben jij een therapeut en ben je op zoek naar een website voor therapeuten? Zet jezelf online op de kaart en krijg meer cliënten naar je praktijk. Het is mogelijk om via ons platform een eigen website te laten maken.

Ben jij al online vindbaar?

Als startende therapeut heb je misschien nog geen idee hoe je jouw praktijk moet promoten of misschien ben je al een paar jaar werkzaam als therapeut, maar je bent nog steeds niet goed vindbaar op het Internet. Dit is toch een belangrijk onderdeel van de marketing. Tegenwoordig zoeken cliënten een juiste therapeut voor zijn of haar klachten via Google of een andere zoekmachine. Als jij niet naar voren komt in de zoekresultaten, mis je potentiële cliënten.

Start daarom met een profiel op een platform voor therapeuten. Hiervoor kun je jezelf gratis aanmelden, maar je kunt ook een pakket kiezen waardoor je nog beter vindbaar wordt. Daarnaast maken wij het mogelijk om een website te laten maken voor therapeuten via een Compleet pakket. Ga nu naar de pakketten.

Meer over websites voor therapeuten

Zoals hierboven staat beschreven, is een website een online visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat je website er professioneel en overzichtelijk uit ziet. Jouw potentiële cliënten weten meteen waar ze moeten zijn op jouw website en kunnen direct contact opnemen. Wat ook werkt, zijn reviews van huidige cliënten plaatsen. Het komt betrouwbaarder over en bezoekers zijn meestal nieuwsgierig wat andere mensen van een bepaalde therapie vinden. Een pluspunt aan De Juiste Therapeut is dat de reviews automatisch verzameld worden op jouw profiel op het platform.

Op de website kun je artikelen plaatsen wat ook de vindbaarheid verhoogd en jouw cliënten zijn tevens op de hoogte van de ontwikkelingen op de praktijk. Denk aan welke maatregelen er gelden omtrent Covid-19 in de praktijk. Jouw cliënten weten precies waar ze rekening mee moeten houden als ze een afspraak hebben. Ook voor online afspraken maken is een website zeer handig.

Pakketten op De Juiste Therapeut

Op ons platform heb je de mogelijk om drie pakketten af te sluiten: het Gratis pakket, het Plus pakket of het Compleet pakket. De toevoegingen per pakket variëren van elkaar en hoe hoger het pakket, hoe meer features jij erbij krijgt als therapeut.

Heb je nog geen website en wil je een website laten maken voor een therapeut? Kies dan voor een Compleet pakket. In dit pakket wordt een website gemaakt voor jouw praktijk en heb je de mogelijkheid om online marketing aan te vragen voor een betere online vindbaarheid. Wij maken het mogelijk om een website voor een therapeut te maken.

Hulp nodig?

Grijp je kans en loop geen cliënten mis. Start met jouw eigen profiel op dejuistetherapeut.nl met speciaal een website voor therapeuten, zodat je beter wordt gevonden op het Internet. Ben je een digibeet, dan helpen we je graag verder op weg in de online wereld. Voor meer informatie vul dan het contactformulier in. Of ga direct naar de pakketten.

websites voor therapeuten