zelfstandig therapeut worden

Zelfstandig therapeut worden

Eindelijk! Jij hebt je diploma op zak. Nu is het tijd om officieel zelfstandig therapeut te worden. De volgende stap wordt het opzetten van jouw eigen bedrijfje. De Juiste Therapeut kan jou helpen in dit proces naar een eigen website, meer naamsbekendheid en jouw eerste klanten!

Het begin proces

Je komt net van school af of je bent net nieuw als eigen baas. Het is niet zo gek dat je niet precies weet waar jij moet beginnen om zelfstandig therapeut te worden. Er komt veel bij kijken, zoals inschrijven bij de Kamer van Koophandel of een businessplan opstellen. Bij het schrijven van een businessplan kom je vast en zeker tot de ontdekking dat je online zichtbaar moet worden om nieuwe cliënten aan te trekken in jouw praktijk. Want zonder cliënten geen coaching, toch? De Juiste Therapeut kan jou helpen met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid.

Zelfstandig therapeut worden met De Juiste Therapeut

Zelfstandig therapeut worden kan spannend zijn, maar wij helpen jou al te graag. De Juiste Therapeut is een online platform waar therapeuten en cliënten elkaar kunnen vinden. Een therapeut maakt een profiel aan op het platform en wordt zichtbaar voor cliënten. Om succesvol te starten, raden wij een profiel aan op de pagina. Op het platform vind je een groot aantal cliënten die op zoek zijn naar jouw specialistische hulp. Daarnaast heb je geen hoge marketingkosten en het aanmaken van een profiel kan al gratis gedaan worden. Bij een Gratis pakket kun jij ook direct boekingen ontvangen en jouw telefoonnummer en e-mailadres laten zien op jouw profiel. Door een profiel aan te maken op het platform is jouw eerste stap naar een betere online vindbaarheid al begonnen.

Wil jij je nog meer onderscheiden tegenover alle vergelijkbare therapeuten? Kies voor een eigen website met het Compleet pakket! Er wordt speciaal een website ontwikkeld voor jou als therapeut. Deze website kun jij koppelen aan jouw profiel op het platform. Doordat jij al kiest voor een Compleet pakket maak jij gebruik van vele extra features, zoals:
  • Een premium profiel op het platform
  • Boekingen ontvangen
  • Geen vergelijkbare therapeuten op je profiel
  • Advertentieruimte
  • Mogelijkheid tot extra informatie op je profielpagina
  • Inzicht in statistieken
  • Hulp bij zoekmachine optimalisatie en Google AdWords

Wil jij zelfstandig therapeut worden en wil je graag nog even sparren? Neem gerust contact met ons op!

Veel succes met het opstarten van jouw nieuwe business!

zelfstandig therapeut worden